قوانین محدودیت زمان فاکتور های الکترونیکی سامانه مودیان

قوانین محدودیت زمان فاکتور های الکترونیکی سامانه مودیان

فهرست مطالب

برخی از کاربران نرم افزار واسط کاریا حساب با خطا  ( مقدار فیلد «تاریخ و زمان صدور صورتحساب(میلادی)» از لحاظ قواعد محاسباتی و منطقی معتبر نیست.) مواجه شده اند که اغلب علت این خطا را نمیدانند که ما در این مطلب قصد داریم به دلایل و راه حل های رفع خطا فوق بپردازیم.

سازمان امور مالیاتی بعد از 6 ماه از الزامی شدن سامانه مودیان ( از 1 فروردین سال 1402 الی 31 شهریور 1402 ) محدودیت زمانی را برای کاربران در کارپوشه اجرایی کرد، در ماه های اولیه کاربران تاریخ بیشتر از 30 روز از تاریخ روز را نمیتوانستند برای صورتحساب های خود منظور نمایند که این محدودیت در چند بازه به حالت های مختلف از جمله محدودیت 3 ماه ، 7 روز  21 روز اجرایی شد که در حال حاظر این محدودیت از هفت روز به 21 روز در افزایش یافته است.

طبق قانون محدودیت زمان صدور صورتحساب الکترونیکی چند روز می باشد؟

طبق دستورالعمل سازمان مقررات کاربران باید ظرف مدت 7 روز نسبت به صدور صورتحساب های الکترونیکی خود اقدام نمایند.

در حال حاضر محدودیت زمانی چند روز می باشد؟

در زمان تحریر این مطلب ( تیر 1403 )  محدودیت زمانی از هفت روز به 21 روز افزایش یافته است .

آیا امکان افزایش محدودیت زمانی ارسال فاکتور های الکترونیکی وجود دارد؟

موضوع افزایش محدودیت زمان صدور فاکتور بستگی به شرایط مختلفی از جمله قطعی های کارپوشه ( مانند تیر و مرداد سال 1402 ) ، تعطیلات و … دارد که نمیتوان به قطعیت از آن صحبت کرد.

آیا امکان کاهش محدودیت زمان ارسال صورت حساب وجود دارد؟

در حال حاضر ( تیر 1403) محدودیت زمان ارسال صورت حساب 21 روز می باشد که احتمالا بزودی این محدودیت به 7 روز کاهش خواهد یافت ولی احتمال اینکه از 7 روز کمتر گردد به علت عدم ساختار مناسب و طی شدن مراحل قانونی و احذ مجوز های مرتبط  بسیار پایین پیش بینی میشود .

اگر زمانی که میخواهیم فاکتور اصلاحی و یا ابطالی بزنیم محدودیت زمانی باعث شود که در فصل بعدی فاکتور ثبت نماییم تکلیف چیست؟

در چنین حالتی فاکتور اصلی در فصل ثبت شده در محاسبات ارزش افزوده منظور میگردد و در فصلی که فاکتور ابطالی و یا اصلاحی ثبت مینمایید تعدیلات ارزش افزوده محاسبه میشود. بطور مثال اگر فصل بهار فاکتور اصلی را زدید و در فصل تابستان ابطال کرده باشید فروش در محاسبات ارزش افزوده فصل بهار منظور میگردد و در فصل تابستان کسر میشود.

اگر محدودیت زمان اجازه صدور فاکتور در تاریخ معامله را ندهد چه اقدامی باید انجام دهیم؟

در چنین حالتی بهترین راه این می باشد که با هماهنگی خریدار تاریخ فاکتور را به جلو بیاوریم.

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *